To Line or Not to Line?

Måske et indlæg der henvender sig mest til folk med fysiske begrænsninger, men jeg opdagede en dag det der kaldes en liner til min slow cooker og jeg har elsket dem (næsten) lige så højt som slow cookeren selv siden.

Mens min slow cooker er skøn og nem at lave mad i, opdagede jeg hurtigt at lerindsatsen er tung og uhandy og af ukendte årsager virker den ikke til at blive ordentligt ren i opvaskeren. Det er så der lineren kommer ind i billedet. Det er groft sagt en slags stegepose du forer slow cookeren med så du undgår at gøre lerindsatsen beskidt. Lineren kan desuden også bruges til nedfrysning af retter, hvilket giver dem en ekstra, supersmart dimension. Jeg shopper mine på Amazon i større mængder.

Mine foretrukne linere

0 0 stemmer
Article Rating
Abonner
Få besked
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer