Lække østinspireret ret til den stærke side, og langt bedre end take-out!
Forberedelsestid: 10 minutter – Tilberedningstid: 2 timer på høj eller 4 timer på lav varme.
Ingredienser :
- 2 stk. Udbenede kyllingelår uden skind
- 1 dåse kokosmælk
- 2,5 dl kyllingeboullion
- 1 tsk stærk, rød karrypasta. Jeg bruger A-hoy fra Bilka eller dit lokale thai-marked
- 2 spsk sukker
- 1 spsk soya
- 1 fintsnittet løg
- 1 solohvidløg
- 1 tsk ingefærpulver
- 2 snittede gulerødder
- 1 lille dåse tomatpure
Vejledning:
Snit løg, solohvidløg og gulerødder fint og sæt til side. Skær kyllingen i tern.
Miks kokosmælk, boullion, karrypasta, tomatpure, sukker og soya sammen i slowcookeren og tilføj resten af ingredienserne.
Retten tilberedes på lav varme i 4 timer eller høj varme i 2 timer og serveres med ris eller brød.
Varianter: tilsæt forskellige grøntsager for variationens skyld.
Vegetar? Skift kylling ud med tofu eller undlad kød helt – retten smager stadig dejligt.