Svinekæber smager godt – og de kan heldigvis laves på mange forskellige måder. Denne ret ligger til den søde side, og er lækker på en råkold vinterdag.
Forberedelsestid: ca 35 minutter – tilberedningstid: 7 timer på lav varme
Ingredienser :
- 1 kg svinekæber
- 3 spsk soya
- 70 gr sirup
- 1 solohvidløg, knust
- 1 spsk olie
- 5 dl boullion
- 2 dl madlavningsfløde
- 1 spsk majsstivelse
- salt og peber
Vejledning:
Afpuds svinekæberne. Bland soya, hvidløg og sirup.
Varm olien på panden og brun svinekæberne på hver side. Tilsæt marinaden og lad kæberne simre i 10 minutter.
Overfør pandens indhold til slow cookeren og tilføj boullion.
Tilbered på lav varme i 7 timer.
1 time før servering løftes kæberne ud af slow cookeren. Fløde og majsstivelse ryses til en jævning og røres i slow cookeren. Læg kæberne ned igen og sæt varmen til høj. Lad retten simre i 35 minutter uden låg mens du tilbereder tilbehøret til din aftensmad.