Svinekæber i Æblesauce

Svinekæber? Hvad hulen er det? Det behøver du ikke tænke så meget på – dit supermarkel eller din lokale slagter kan hjælpe dig! Det tager en smule længere tid at gøre dem klar, men det er det værd.

Forberedelse: 30 min – Tilberedningstid: 8 timer på lav varme (anbefales) eller 4 timer på høj varme

Ingredienser:

  • 33 cl æble- eller pærecider
  • 3 snittede løg
  • 3 snittede æbler
  • 1 snittet solohvidløg
  • 1 spsk Worcestershire Sauce
  • 1 dl hvedemel (majsstivelse kan bruges for glutenfri)
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk friskkværnet peber
  • 1 tsk salt
  • 1 spsk olie
  • 8-10 trimmede svinekæber

Vejledning:

Put cider, løg, æbler, hvidløg og Worcestershire sauce i slow cookeren og rør rundt. Læg låget på og tænd på høj varme.

Mix krydderierne sammen med melet og vend svinekæberne i blandingen. Du behøver ikke pudse kæberne af. De melede svinekæber brunes i varm olie på en pande til de er gyldenbrune og placeres i slow cookeren oven på æbler og løg.

Retten tilberedes på lav varme i 8 timer og serveres med kartoffelmos

0 0 stemmer
Article Rating
Abonner
Få besked
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer