Svinekæber? Hvad hulen er det? Det behøver du ikke tænke så meget på – dit supermarkel eller din lokale slagter kan hjælpe dig! Det tager en smule længere tid at gøre dem klar, men det er det værd.
Forberedelse: 30 min – Tilberedningstid: 8 timer på lav varme (anbefales) eller 4 timer på høj varme
Ingredienser:
- 33 cl æble- eller pærecider
- 3 snittede løg
- 3 snittede æbler
- 1 snittet solohvidløg
- 1 spsk Worcestershire Sauce
- 1 dl hvedemel (majsstivelse kan bruges for glutenfri)
- 1 tsk paprika
- 1 tsk friskkværnet peber
- 1 tsk salt
- 1 spsk olie
- 8-10 trimmede svinekæber
Vejledning:
Put cider, løg, æbler, hvidløg og Worcestershire sauce i slow cookeren og rør rundt. Læg låget på og tænd på høj varme.
Mix krydderierne sammen med melet og vend svinekæberne i blandingen. Du behøver ikke pudse kæberne af. De melede svinekæber brunes i varm olie på en pande til de er gyldenbrune og placeres i slow cookeren oven på æbler og løg.
Retten tilberedes på lav varme i 8 timer og serveres med kartoffelmos
















