Børnenes favorit – nu uden uendelig omrøring!
Forberedelsestid: 20 minutter – Tilberedningstid: 5-6 timer
Ingredienser:
- 1 kilo skrællede kartofler
- 6-700 gram wienerpølser
- 1,5 dåse tomatpure (eller 1 lille og 1 stor dåse)
- 2 store løg
- 1 solohvidløg – knust
- 1 tsk røget paprika
- 3 tsk almindelig paprika
- 1/2 liter mælk eller madlavningsfløde
- salt
Vejledning:
Kartoflerne skæres i skiver og placeres i bunden af slow cookeren. Jeg kan varmt anbefale dig at anskaffe et mandolinjern til skiveskæring af kartofler.
Løgene hakkes og placeres oven på kartoflerne sammen med det knuste hvidløg.
Skær pølserne i skiver og placer dem øverst.
Fløde/mælk mixes sammen med paprika, salt og tomatpure til der ikke er nogen klumper tilbage og hældes i slow cookeren.
Retten tilberedes på høj varme i 5-6 timer og omrøres inden servering.
Kan eventuelt serveres med et lækkert flute