Spicy flækærtekarrysuppe med kokosmælk

Indisk-inspireret ret med spark.

Forberedelsestid: 20 minutter – tilberedningstid: 4 timer

Ingredienser:

  • 2 spsk olivenolie
  • 2 løg
  • 1 solohvidløg
  • 1 porre – den hvide del
  • 1 gulerod
  • 2 tsk panang karrypasta
  • 500 gram gule flækærter
  • 1,5 liter boullion
  • 1 ds kokosmælk – ikke light
  • 45 gram frisk babyspinat
  • saften fra 1 citron
  • 1 rød chili

Vejledning:

Vask flækærterne og sæt dem til side. Snit løg, porre, hvidløg og gulerod fint.
Varm olien i en dyb pande og rist karrypastaen af. Tilsæt grøntsagerne og steg til de er mørre. Når grøntsagerne er mørre, flyttes de over i slow cookeren. Tilsæt flækærter og boulliin.

Tilbered retten på høj varme i 4 timer eller lav varme i 8.

Tilæst citron og kokosmælk til retten og lad den varme 10 minutter. Kør suppen igennem med en stavblender eller en foodprocessor. Inden servering røres spinaten i. Retten serveres med brød og en skefuld creme freiche på toppen, sammen med fintsnittet chili.

0 0 stemmer
Article Rating
Abonner
Få besked
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer