Lækre, møre koteletter i tomatsauce. Kan serveres til ris, kartofler eller kartoffelmos
Forberedelse: 15 min – tilberedningstid: 6-8 timer ved lav varme
Ingredienser:
- 3 spsk olivenolie
- 5 nakkekoteletter
- 1 stort løg
- 1 dåse hakkede tomater
- 3/4 dl brun farin
- 1 spsk æblecidereddike
- 1 spsk Worcestershire Sauce
- 1,5 tsk salt
- 2 spsk majsstivelse
Vejledning:
Varm olien på panden og brun koteletterne i ca 2 minutter på hver side og placer dem i slow cookeren. Koteletterne skal så vidt muligt ligge i et lag.
Snit løget og fordel det over koteletterne
Bland tomat, sukker, eddike, worcestershire sauce og salt sammen og hæld over løg og koteletter.
Tilbered retten 6-8 timer på lav varme (bruger du tykke koteletter, skal du nærmere de 8 timer. Bruger du tynde, skal du nærmere de 6 timer) til koteletterne er møre.
Tag koteletterne op af slow cookeren og sæt dem til side på en tallerken.
Pisk majsstivelsen i saucen og rør til den har den ønskede konsistens.
Server med ris eller kartofler efter lyst.
Velbekomme!