Saftige Koteletter i Slow Cookeren

Lækre, møre koteletter i tomatsauce. Kan serveres til ris, kartofler eller kartoffelmos

Forberedelse: 15 min – tilberedningstid: 6-8 timer ved lav varme

Ingredienser:

  • 3 spsk olivenolie
  • 5 nakkekoteletter
  • 1 stort løg
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 3/4 dl brun farin
  • 1 spsk æblecidereddike
  • 1 spsk Worcestershire Sauce
  • 1,5 tsk salt
  • 2 spsk majsstivelse

Vejledning:

Varm olien på panden og brun koteletterne i ca 2 minutter på hver side og placer dem i slow cookeren. Koteletterne skal så vidt muligt ligge i et lag.

Snit løget og fordel det over koteletterne

Bland tomat, sukker, eddike, worcestershire sauce og salt sammen og hæld over løg og koteletter.

Tilbered retten 6-8 timer på lav varme (bruger du tykke koteletter, skal du nærmere de 8 timer. Bruger du tynde, skal du nærmere de 6 timer) til koteletterne er møre.

Tag koteletterne op af slow cookeren og sæt dem til side på en tallerken.

Pisk majsstivelsen i saucen og rør til den har den ønskede konsistens.

Server med ris eller kartofler efter lyst.

Velbekomme!

0 0 stemmer
Article Rating
Abonner
Få besked
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer