Vi kan også kalde dem “mandekartofler”, for hos ham er de helt sikkert et hit. Kører superfint til gode, grillede bøffer og en grøn salat om sommeren.
Forberedelsestid: ca. 30 minutter – Tilberedningstid: 8 timer på lav varme eller 4 timer på høj varme
Ingredienser:
- 1200 gram små kartofler med skræl
- 3 pakker bacon i skiver
- 2 poser revet cheddar
- Ranchkrydderi
- Flydende margarine til at smøre slow cookeren
Vejledning:
Steg baconen sprød og knæk skiverne i mindre stykker.
Vask kartoflerne og skær dem i mundrette stykker.
Fór slow cookeren med stanniol eller brug en liner og gem lidt ekstra stanniol til at dække kartoflerne under tilberedning.
Smør stanniolen (eller lineren) med den flydende margarine og placer kartofler, bacon, ost og krydderi lagvis og top af med ost.
Dæk retten med stanniol og læg låget på.
Tilberedes i 8 timer på lav varme (anbefales) eller i 4 timer på høj varme