Masoor Dal

Forberedelsestid: 10 minutter – Tilberedningstid: 5 timer på lav varme

Indisk linsesuppe på røde linser. Varm og rund, og perfekt til at holde dig lun hele vinteren.

Ingredienser:

  • 500 gr røde linser
  • 1 stort løg, finthakket
  • 1 tørret chile, eller efter smag
  • 1 solohvidløg
  • 2 boullionterninger (valgfri)
  • 1 spsk stødt ingefær
  • 1 spsk stødt gurkemeje
  • 1 spsk stødt spidskommen
  • 2 tsk salt
  • 1,5 liter vand
  • 1 citron – kun saft

Vejledning:

Hak løgene og riv hvidløget. Varm olien i en pande, eller i din slow cooker-gryde hvis du har den model.

Steg løgene et par minutter til de er blanke og tilsæt herefter alle krydderierne. Lad blandingen stege et par minutter og tilsæt herefter resten af ingredienserne.

Overfør retten til slow cookeren og tilbered på lav varme i 5 timer.

Server med creme fraiche, naan, eller ris.

0 0 stemmer
Article Rating
Abonner
Få besked
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer