Let, italienskinspireret sommerret til slow cookeren. Serveres med ris, eller frisk pasta
Forberedelsestid: 20 minutter – Tilberedningstid: 4 timer på lav varme
Ingredienser:
- 4 Udbenede kyllingelår uden skind
- 500 gram champignoner
- 1 stort, gult løg
- 1 karton passata (500 gram)
- 1 tsk salt
- 1/2 tsk grovkværnet peber
- 4 fed hvidløg
- 1 tsk tørret basilikum
- 1 spsk olie til stegning
- 1 tsk karrypasta (kan undlades eller erstattes med 1 tsk chiliflager)
Vejledning
Hak løg og champignoner. Varm olien i en pande of rist karrypastaen af. Tilsæt løg og champignoner og rist til løgene er blanke. Tilsæt hvidløg og evt. chiliflager og rist i ca 1 minut. Overfør til slow cookeren og hæld passataen over.
Kom salt og peber på kyllingen og brun kødet i panden. Overfør de brunede kyllingestykker til slow cookeren og tilbered på lav varme i 4 timer. Ønskes saucen tykkere, tilberedes der uden låg den sidste time.
Tips og tricks
Har du købt kylling med skind, kan du med fordel sprødstege skindet og smuldre det over retten ved servering
Er du glad for ost, smager retten fortrinligt med revet parmesan over