Mhm… vin og mad… En lækker, rund ret der varmer i alle hjem, og en lækker vin du kan dele med madlavningen. Hvad mere kan man ønske sig?
Forberedelsestid: 5 minutter – Tilberedningstid: 5 timer på lav
Ingredienser:
- 4 Udbenede kyllingelår uden skind
- 1 tsk salt
- 1 tsk peber
- 2,5 dl Marsala vin
- 500 gr. champignoner, snittede
- 1 solohvidløg, hakket
- 1 dl vand
- 1 spsk majsstivelse
Vejledning:
Placer kyllingen i bunden af slow cookeren – så vidt muligt i ét lag. Krydr med salt og peber. hak hvidløg og snit champignoner og put dem i slow cookeren. Hæld vinen over og tilbered på lav varme i 5 timer.
Løft kød og champignoner ud af slow cookeren. bland vand og majsstivelse og jævn saucen – jeg foretrækker at gøre det i en gryde, men det kan også gøres i slow cookeren.
Server retten med frisk pasta.
Velbekomme!