Med 2 minutters forberedelse samme morgen eller aftenen før, er denne ret et hit der kan tilberedes efter arbejde i en snæver vending. Cremet og blød på tungen – en ren vinder!
Forberedelsestid: 5 minutter – Tilberedningstid – 2,5 timer
Ingredienser :
Marinade:
- 3/4 dl mayonaise
- 2 spiseskefulde lys eddike
- 1/2 tsk salt
- 1 dusk finthakket rosmarin
- 1 tsk tørret salvie
- 400 gram Udbenede kyllingelår uden skind
I slow cookeren:
- 1 finthakket løg
- 1 finthakket porre
- 2 dl kyllingeboullion
- 1 spsk majsstivelse
- 1 spsk stærk sennep
- 2 spsk tør hvidvin
- 1/2 dl madlavningsfløde
Vejledning:
Om morgenen eller aftenen før, blandes marinaden og kyllingen placeres i den. Opbevar i køleskabet til den skal bruges igen.
Hak porrer og løg og placer dem i slow cookeren. Bland boullion, majsstivelse, sennep, vin og fløde og rør det i slow cookeren.
Tag kyllingen op af marinaden og kassér resten af marinaden. Det er OK hvis der sidder lidt fast på kødet. Placer kyllingen oven på blandingen i slow cookeren og tilbered på lav varme i 2,5 timer.
Serveres med frisk pasta vendt i smør. Pynt med purløg.
Variant: kerver med parmasan.