En sjælden, hurtig ret i slow cooker-universet, men et rent hit hos manden herhjemme
Forberedelse: 10 minutter – tilberedningstid: 2 timer og 30 minutter
Ingredienser:
- 1/2 liter madlavningsfløde
- 4 udbenede kyllingelår uden skind
- 1 solohvidløg, presset
- 100 gram smør
- 150 gr revet parmesan (husk, jo stærkere ost, jo mere smag)
- salt
- peber
- 1/2 tsk muskat
Vejledning:
Smelt smøret i en gryde og tilsæt madlavningsfløde, hvidløg og ost. Kog blandingen op og hæld den i slow cookeren.
Skær kyllingen i tern og put den ned i saucen.
Rør rundt og tilbered retten på lav varme i 2 timer. Efter de to timer er gået, tages låget of og retten tilberedes yderligere 30 minutter på høj varme. Smag til med salt og peber.
Serveres med frisk pasta og parmesan.
Variationer:
Du kan vælge brystkød i stedet for lårkød og servere med ricotta-tortelini. Dog er min oplevelse at lår egner sig bedst til slow cooker.