Italienskinspireret kylling i tomat

Hurtig kyllingeret til en frisk sommerdag

Forberedelsestid: 10 minutter – tilberedningstid: 2,5 time på høj varme

Ingredienser:

  • 400 gram udbenede kyllingelår uden skind
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 tsk tørret basilikum
  • 1 tsk tørret oregano
  • 50 gram revet parmesan
  • 1 stort løg, finthakket
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 solohvidløg
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk chiliflager

Hak grøntsagerne og put dem i slowcookeren med resten af ingredienserne, bortset fra kyllingen. Rør rundt. Læg kyllingen oven på saucen og tænd slow cookeren på høj varme. Tilbered i 2,5 time.

Serveres med pasta og revet parmasan.

0 0 stemmer
Article Rating
Abonner
Få besked
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer