Helstegt Kylling

En hel kylling? Hvorfor ikke? Den kan passe sig selv i din slow cooker mens du laver vigtigere ting end at tænke på madlavningen.

Forberedelsestid: 5 minutter – Tilberedningstid: 8 timer på lav varme

Ingredienser:

  • 1 hel kylling i god kvalitet
  • 1 løg
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 gulerødder
  • majsstivelse
  • Kyllingeboullion (kan udelades)
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk røget paprika
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk sort peber

Vejledning:

Bland de tørre krydderier sammen. Pensl Kyllingen med olivenolien og gnub krydderiblandingen ind i skindet.

Pil og halver løget, skræl gulerødderne og læg dem i bunden af slow cookeren. Placer kyllingen ovenpå med brystsiden ned.

Tilbered i 8 timer på lav varme.

Løft kyllingen ud af slow cookeren og læg den i et fad. Hvis du er til sprødt skind, kan du med fordel give den en tur i ovnen på 180 grader i 10 minutter.

Kasser løg og gulerødder og put stegevæsken i en lille gryde. Jævn sovsen med mejsstivelsen og server kyllingen med sovs og hjemmelavet kartoffelmos.

Opskriften bå broccoli og blomkål i ostesauce finder du her: http://laurafriis.dk/broccoli-og-blomkaal-i-ostesauce/

Helstegt kylling med sovs, kartoffelmos og broccoli og blomkål i ostesauce
0 0 stemmer
Article Rating
Abonner
Få besked
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer