Grøn linsesuppe med spinat

Lækker, fyldig linsesuppe, der kræver minimal forberedelse. God til frysning. Opskriften passer til 5-6 personer.

Tilberedningstid: 4 timer på lav eller 8 timer på lav

Ingredienser:

  • 0,5 dl. rødvin
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 400 gram grønne linser
  • 4 stænger selleri
  • 1 stort løg
  • 1 solohvidløg
  • 3 store gulerødder
  • 2 boullionterninger, grønt
  • 2-3 laurbærblade
  • 1-1,5 liter vand
  • en god håndfuld frisk spinat til servering
  • salt

Vejledning:

Riv hvidløg fint og hak alle grøntsager i mundrette bidder. Placer i slow cookeren sammen med linser, hvidløg og 1 tsk salt.

Hæld tomater over og knus boullionterningerne ned over.

Tilsæt vin og vand og top af med laurbærblade.

Hvis du foretrækker en tyk suppe skal du kun bruge en liter vand. Ellers bruges det hele.

Tilbered retten på 4 timer på høj eller 8 timer på lav.

Når retten er færdig, vendes spinatbladene ned i retten og den serveres evt. med brød og topping efter eget valg. Jeg spiste min med parmesanost på. Smag til med salt og evt. peber.

0 0 stemmer
Article Rating
Abonner
Få besked
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer