Græsk Stifado

En dejlig, græsk ret. Mørt oksekød i en rig sauce, langtidsstegt til din tilfredshed. Serveres med ris og fladbrød.

Forberedelsestid: 20 minutter – tilberedningstid: 8 timer på lav varme

Ingredienser:

  • 1 kilo magert oksekød i tern
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 stort løg i grove tern
  • 2 fed hvidløg, knust
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 tsk muskatnød
  • 1 kanelstang
  • 3 laurbærblade
  • 1 kvist frisk rosmarin
  • 1 tsk salt
  • 2,5 dl rødvin
  • 1/2 tsk grovkværnet peber
  • 2 spsk eddike
  • 3 spsk god tomatketchup
  • 500 gram skalotteløg

Vejledning:

Varm olien i en pande og tilføj hakket løg, hvidløg og oksekød og svits til kødet er brunet på alle sider. Ca 6-8 minutter.

Overfør kød og løg til slow cookeren og tilsæt resten af ingredienserne, undtaget skalotteløgene. Rør rundt og tænd slow cookeren.

Snit skalotteløgene i grove stykker og sæt til side. 1-2 timer før servering tilsættes skalotteløgene til retten og der røres rundt.

Retten serveres med ris og fladbrød.

0 0 stemmer
Article Rating
Abonner
Få besked
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer