Gullasch

Gullasch er i mange hjem en klassiker, og det er faktisk en klassiker, der egner sig rigtig godt til slow cookeren. Direkte fra Ungarn: Slow cooker Gullasch!

Forberedelsestid: 20 minutter – Tilberedningstid: 8-10 timer på lav varme eller 4 timer på høj

Ingredienser:

  • 500 gram oksekød i tern, egnet til langtidsstegning (bov el. tykkam)
  • 1 stort løg
  • 1 solohvidløg
  • 1 stor dåse tomatpure
  • 2 spsk Worcestershire sauce
  • 1 spsk sukker
  • 2 tsk salt
  • 1 tsk sennes
  • 2 tsk paprika
  • 1 tsk røget paprika
  • 2 store gulerødder
  • 1 bakke champignonger
  • 2 dl vand
  • jævner

Vejledning:

Brun kødet og placer det i bunden af slow cookeren. Snit grøntsagerne i mundrette bidder og fordel dem over kødet.
Bland resten af ingredienserne (minus jævner) og hæld blandingen i slow cookeren.

Tilbered retten på lav varme i 8-10 timer. 15 minutter inden servering tages låget af slow cookeren og juster varmen til høj. Jævn retten under omrøring.

Retten serveres med ris eller hjemmelavet kartoffelmos.

0 0 stemmer
Article Rating
Abonner
Få besked
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer