Helt ærligt, så har jeg ingen ide om hvem general Tso var, men uanset hvem han var, havde han god smag i kylling. En let spicy ret, der skaber glæde. Serveres med ris.
Forberedelsestid: 15 minutter – Tilberedningstid: 4 timer på lav varme
Ingredienser:
Ret:
- 3 Udbenede kyllingelår uden skind
- 2 spsk olie
- 2,5 dl majsstivelse
- 1 tsk salt
- 1 tsk hvidløgspulver
- 1/2 tsk peber
Marinade:
- 4 spsk hoisin-sauce
- 4 spsk soys (gerne med lavt slatindhold)
- 4 spsk risvineddike
- 2 spsk sukker
- 1 spsk hvidløgspulver
- 2 spsk vand
- 1 tsk chiliflager
Vejledning:
Bland majsstivelse, hvidløg, salt og peber i en pose og ryst. Skær kyllingen i tern og put dem i posen. Luk posen og ælt posen igennem indtil kyllingen er dækket af blandingen.
Varm olien i en pande og steg til den er gyldenbrun (ikke gennemstegt!) og overfør til slow cookeren.
Bland ingredienserne til saucen grundigt og hæld halvdelen af blandingen over kyllingen og gem den anden halvdel i køleskabet. Tilbered retten i 4 timer på lav varme.
Kort før servering tilsættes resten af saucen (evt. når du sætter ris over) og retten omrøres.
Serveres med kogte eller stegte ris og kan toppes af med snittet purløg og sesamfrø.