Endnu en gammel bekendt, der bare bliver lidt nemmere i en slow cooker, og fantastisk mør i samme omgang.
Forberedelsestid: 10 minutter – Tilberedningstid: 8 timer på lav
Ingredienser:
- Rullesteg
- salt
- peber
- 25 g smør
- 1 spsk majsstivelse
- 2 dl vand
Vejledning:
Smelt smøret i en pande. Kom salt og peber på alle sider af stegen. Brun stegen på alle sider.
Når stegen er brunet, lægges den i slow cookeren. Smøret hældes over stegen sammen med den ene dl vand.
Tilberedes i 8 timer på lav varme eller 4 timer på lav.
Når stegen er færdig, løftes den ud af slow cookeren og stegevæsken sigtes ned i en gryde. Ryst majsstivelse og den sidste dl vand sammen og jævn stegevæsken med den.
Serveres med kartofler og smørdampede grøntsager.
Tip: er stegevæsken for fed, kan fedtet skilles fra inden man jævner.