Gammeldags Rullesteg

Endnu en gammel bekendt, der bare bliver lidt nemmere i en slow cooker, og fantastisk mør i samme omgang.

Forberedelsestid: 10 minutter – Tilberedningstid: 8 timer på lav

Ingredienser:

  • Rullesteg
  • salt
  • peber
  • 25 g smør
  • 1 spsk majsstivelse
  • 2 dl vand

Vejledning:

Smelt smøret i en pande. Kom salt og peber på alle sider af stegen. Brun stegen på alle sider.
Når stegen er brunet, lægges den i slow cookeren. Smøret hældes over stegen sammen med den ene dl vand.

Tilberedes i 8 timer på lav varme eller 4 timer på lav.

Når stegen er færdig, løftes den ud af slow cookeren og stegevæsken sigtes ned i en gryde. Ryst majsstivelse og den sidste dl vand sammen og jævn stegevæsken med den.

Serveres med kartofler og smørdampede grøntsager.

Tip: er stegevæsken for fed, kan fedtet skilles fra inden man jævner.

0 0 stemmer
Article Rating
Abonner
Få besked
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer