Flødekartofler i Slow Cooker

Lækre, cremede flødekartofler i slow cooker. Går godt til rigtig mange retter, og passer sig selv hele dagen.

Forberedelsestid: 20 minutter – Tilberedningstid: 7-8 timer på lav varme

Ingredienser:

  • 4 bagekartofler
  • 2 løg
  • 3,5 dl piskefløde
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk hvid peber
  • 1/2 tsk stødt muskatnød
  • evt. 3 fed hvidløg

Vejledning:

Skræl løg og kartofler og snit dem i tynde skiver – jeg foretrækker at bruge et mandolinjern hvis jeg snitter løg på 2 mm og kartofler på 6 mm. Placer løg og kartofler lagvis i slow cookeren.

Pisk fløde og krydderier sammen og hæld blandingen over kartofler og løg. Bruger du hvidløg, skal dette knuses og mixes i flødeblandingen.

Tilbered retten på lav varme i 7-8 timer.

0 0 stemmer
Article Rating
Abonner
Få besked
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer