Lækre, cremede flødekartofler i slow cooker. Går godt til rigtig mange retter, og passer sig selv hele dagen.
Forberedelsestid: 20 minutter – Tilberedningstid: 7-8 timer på lav varme
Ingredienser:
- 4 bagekartofler
- 2 løg
- 3,5 dl piskefløde
- 1 tsk salt
- 1/2 tsk hvid peber
- 1/2 tsk stødt muskatnød
- evt. 3 fed hvidløg
Vejledning:
Skræl løg og kartofler og snit dem i tynde skiver – jeg foretrækker at bruge et mandolinjern hvis jeg snitter løg på 2 mm og kartofler på 6 mm. Placer løg og kartofler lagvis i slow cookeren.
Pisk fløde og krydderier sammen og hæld blandingen over kartofler og løg. Bruger du hvidløg, skal dette knuses og mixes i flødeblandingen.
Tilbered retten på lav varme i 7-8 timer.