Sæsonen er til vildt, og da en nabo kom forbi med to friske fasaner, vidste jeg præcis hvad de skulle. Har du ikke en nabo som min, kan fasaner blandt andet fås regelmæssigt i Rema1000 til fornuftig pris. Så slipper du også for at flå dem. Forberedelsestiden er baseret på flåede fasaner.
Forberedelsestid: 20 minutter – Tilberedningstid: 6 timer på lav
Ingredienser:
- 2 hele fasaner skåret i kvarte
- 2 løg, finthakket
- 205 gram friske champignoner
- 100 ml kyllingefond
- 2 spsk mel
- 1 spsk worchesterchire sauce
- 1 tsk salt
- 1 solohvidløg, finthakket
- 250 ml piskefløde
- Paprika efter smag
Vejledning:
Placer fasanerne i slowcookeren sammen med finthakket løg, hvidløg og champignoner. Ryst fond, mel og Worchestershire sauce sammen og tilsæt det til slowcookeren. Drys salt og paprika over det hele og tilbered på lav varme i 5,5 timer.
Efter 5,5 time tager du låget af slowcookeren, stiller varmen over på høj og tilsætter fløden. Rør forsigtigt og lad den simre mens du laver ris.
Retten serveres med ris og fladbrød. Pas på hagl i maden ved brug af vildt. God appetit.