Cremet Bøf Stroganoff

Det blev lige pludselig efterår, og derfor måtte jeg finde denne ret frem igen. Rig på smag, lækker og cremet – lige hvad man har brug for i det danske efterår.

Forberedelsestid: 10 minutter – Tilberedningstid: 8 timer på lav varme

Ingredienser:

  • 1 kg magert oksekød i tern – køb gerne de billige udskæringer
  • 500 gram champignoner
  • 2 tsk. herbes de provence
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk peber
  • 1 liter vand
  • 1 fond du chef okse
  • 1 spsk stærk sennep
  • 3 spsk Worcestershire Sauce
  • 1 lille bæger creme fraiche
  • 1 pakke neutral flødeost
  • 4 spsk majsstivelse

Vejledning:

Smør slow cookeren let med lidt smør eller olie. Put kødet i. Tilsær champignoner, krydderier, vand, Worcestershire sauce, sennep og boullion.

Tilbered på lav varme i 8 timer.

Skær flødeosten i tern og tilsæt den sammen med creme fraiche og majsstivelse og sæt varmen på høj mens du koger pasta til retten.

Serveres med pasta og godt humør

0 0 stemmer
Article Rating
Abonner
Få besked
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer