Det blev lige pludselig efterår, og derfor måtte jeg finde denne ret frem igen. Rig på smag, lækker og cremet – lige hvad man har brug for i det danske efterår.
Forberedelsestid: 10 minutter – Tilberedningstid: 8 timer på lav varme
Ingredienser:
- 1 kg magert oksekød i tern – køb gerne de billige udskæringer
- 500 gram champignoner
- 2 tsk. herbes de provence
- 1 tsk hvidløgspulver
- 1 tsk salt
- 1/2 tsk peber
- 1 liter vand
- 1 fond du chef okse
- 1 spsk stærk sennep
- 3 spsk Worcestershire Sauce
- 1 lille bæger creme fraiche
- 1 pakke neutral flødeost
- 4 spsk majsstivelse
Vejledning:
Smør slow cookeren let med lidt smør eller olie. Put kødet i. Tilsær champignoner, krydderier, vand, Worcestershire sauce, sennep og boullion.
Tilbered på lav varme i 8 timer.
Skær flødeosten i tern og tilsæt den sammen med creme fraiche og majsstivelse og sæt varmen på høj mens du koger pasta til retten.
Serveres med pasta og godt humør