En ret der i høj grad egner sig til slow cookeren, da chili kun bliver bedre med tiden.
Forberedelsestid: 20 minutter – Tilberedningstid: 10 timer på lav varme
Ingredeinser:
- 500 gram hakket oksekød eller oksekød i tern
- 1 stort løg
- 1 solohvidløg
- 1 hel chili
- 1 tsk tørrede chiliflager
- 2 røde snackpeberfrugter
- 1 tsk spidskommen
- 1 tsk salt
- 1 tsk knust koriander
- 1 ds røde kidneybønner – drænede og skyllede
- 1,5 dl vand
- 1 ds hakkede tomater
- 1 lille ds tomatpure
Hak grøntsagerne groft og læg dem til side. Brun kødet i en pande og overfør til slow cookeren. I samme pande brunes nu løg til de er bløde. tilsæt krydderierne og rist dem af.
Tilsæt resten af grøntsagerne og steg dem i 2 minutter. Tilsæt tomatpure og vand og rør til der ikke er flere klumper.
Overfør blandingen til slow cookeren og tilsæt tomat og bønner.
Tilberedes på lav varme i 10 timer.
Serveres med avocado, creme fraiche, nachos, ris eller hvad hjertet begærer den dag!