Italiensk ret tilberedt på jægermanér, med svampe, løg og andet godt. Opskriften er på en stor portion til 4-5 mennesker
Forberedelsestid: 20 minutter – Tilberedningstid: 6 timer på lav varme
Ingredienser:
- 1 kilo koteletter uden ben – nakkekoteletter giver det bedste resultat
- 2 spsk olivenolie
- 1 stort løg, finthakket
- 500 ml passata
- 1 ds hakkede tomater
- 1 rød snackpeber, finthakket
- 500 gr champignoner, snittet
- 1 solohvidløg
- 1 tsk herbes de provance
- 1 tsk tørret basilikum
- 1 dl tør hvidvin
- salt og peber
- 2 kugler mozzarella til servering
Vejledning:
Varm olivenolien i en stor pande. Krydr koteletterne med salt og peber og brun dem kort. Overfør dem til slow cookeren.
I den samme pande steges løgene i 2-3 minutter på medium varme. Tilføj champignoner, peberfrugt og hvidløg og steg i yderligere 2-3 minutter.
Tilsæt vinen og steg 1 minut.
Overfør til slowcookeren og tilsæt resten af ingredienserne, undtaget mozzarellaen.
Tilbered på lav varme i 6 timer eller høj varme i 3 timer.
Ved servering placeres en skive mozzarella oven på hver kotelet og dækkes med sauce. Serveres med frisk pasta.