Cacciatore med Koteletter

Italiensk ret tilberedt på jægermanér, med svampe, løg og andet godt. Opskriften er på en stor portion til 4-5 mennesker

Forberedelsestid: 20 minutter – Tilberedningstid: 6 timer på lav varme

Ingredienser:

  • 1 kilo koteletter uden ben – nakkekoteletter giver det bedste resultat
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 stort løg, finthakket
  • 500 ml passata
  • 1 ds hakkede tomater
  • 1 rød snackpeber, finthakket
  • 500 gr champignoner, snittet
  • 1 solohvidløg
  • 1 tsk herbes de provance
  • 1 tsk tørret basilikum
  • 1 dl tør hvidvin
  • salt og peber
  • 2 kugler mozzarella til servering

Vejledning:

Varm olivenolien i en stor pande. Krydr koteletterne med salt og peber og brun dem kort. Overfør dem til slow cookeren.

I den samme pande steges løgene i 2-3 minutter på medium varme. Tilføj champignoner, peberfrugt og hvidløg og steg i yderligere 2-3 minutter.

Tilsæt vinen og steg 1 minut.

Overfør til slowcookeren og tilsæt resten af ingredienserne, undtaget mozzarellaen.

Tilbered på lav varme i 6 timer eller høj varme i 3 timer.

Ved servering placeres en skive mozzarella oven på hver kotelet og dækkes med sauce. Serveres med frisk pasta.

0 0 stemmer
Article Rating
Abonner
Få besked
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer