“Bagt” Ziti

Det bliver næsten ikke nemmere. En nem pastaret, lavet i slow cookeren. Faktisk så nem, at du ikke engang behøver en gryde til pastaen.

Forberedelsestid: 20 minutter – Tilberedningstid: 3 timer på høj

Ingredienser:

  • 500 gr hakket okse- eller kalkunkød
  • 1 løg – hakket
  • 1 solohvidløg
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 2 tsk herbes de provence krydderi
  • 1 tsk tørret oregano
  • 1 tsk tørret basilikum
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk peber
  • 1/2 liter vand
  • 350 gram tørret pasta
  • 200 gram revet mozzarella
  • lidt neutral olie til stegning

Vejledning:

Varm lidt olie i en pande. Steg de hakkede løg til de er blanke og tilsæt herefter kødet. Steg kødet til det er gennemstegt.

Overfør kød og løg til slow cookeren. Tilsæt alle ingredienser, bortset fra ost og pasta. Tilbered i 2,5 time på høj eller 5,5 time på lav.

Når tiden er gået, tilsættes pastaen og retten tilberedes endnu 30 minutter på høj varme. Bemærk at tiden kan variere alt efter hvilken pasta du bruger, så tjek den undervejs.

Når pastaen er tilberedt, tager du halvdelen af osten og blander i retten. Strø resten på toppen og sæt låg på. Når osten på toppen er smeltet, serveres retten.

Velbekomme!

0 0 stemmer
Article Rating
Abonner
Få besked
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer